čtvrtek 14. července 2016

Dovolená v Rumunsku I - Mangálie


Tak tu máme zase prázdniny a s nimi návrat k diapozitivům z dovolených. Tentokrát jsem vybral sérii z rumunských pláží z roku 1979. Jedná se o hotelovou oblast pojmenovanou podle římských mytologických bohů (Neptun, Jupiter, Venus, Olimp...). Srovnáte-li diáky se současnými snímky, zase tak moc se nezměnilo. Tak hurá na pláž!


2 komentáře:

  1. My jsme objevili Rumunsko letos a jinam už na dovolenou nejedu. Všechno je tam levné, krásná příroda, není tam tak přelidněno, takže příští rok jedeme opět do Rumunska. Fascinuje mě tolik zvířat, která se tam pasou. Tam je to jak zpátky do minulosti, v dobrém slova smyslu. Rumunsko jme projeli s karavanem, takže jsme si zastavili, kde jsme chtěli a přespali jsme. Byli jsme ale ubytovaní i v kempech, protože jsme potřebovali nachladit ledničku, zapnout si klimatizaci , kterou máme ze Vzdušínu a taky se trochu socializovat :-) .

    OdpovědětVymazat
  2. Zdravím tak to je slušný retro, a to se dřív létalo do Rumunska nebo se jezdilo po vlastní ose? My jsme byli někdy 2017 v Constante v Rumunsku u moře a musím říct že docela levná dovolená tím že to není moc turisticky navštěvovaná tak je to levnější i když nevím jak to je teď. My letěli z Prahy parkovací je e zde pak kousek na terminál a za necelý 3h jsme byli v Rumunsku.

    OdpovědětVymazat